El Blog del CLIA

CLA «on fire»: vídeos de sexualitat acabats i renovació!

Hem acabat la guia d’educació sexual! Per fi us podem anunciar que hem acabat l’encàrrec de crear una guia d’educació sexual per adolescents. Els 6 vídeos que hem estat treballant durant els últims dos cursos ja estan llestos per veure la llum! Els consellers i conselleres els vam poder visualitzar en les últimes sessions. EnSigue leyendo «CLA «on fire»: vídeos de sexualitat acabats i renovació!»

3,2,1… GRAVANT! 3,2,1… Fins aviat!

3,2,1 …gravant! 🎥🎬Hem gravat dues entrevistes al Punt Jove @joventutsantboi amb l’Eva del Barco i Tania Hernández! Les entrevistes formen part del projecte d’educació sexual que estem fent al CLA! GRACIES Eva i Tania! Ens heu resolt dubtes sobre sexualitat!🔥👏🏼 ☝️🔊Aviat les podreu veure! @puntjovesalutsb@santboiesdiversa@aixonoesamor_stboi 3,2,1 … fins aviat! El passat 17 de juny vam fer laSigue leyendo «3,2,1… GRAVANT! 3,2,1… Fins aviat!»

Celebrem el Plenari del CLI

El 16 de juny del 2021 els consellers i conselleres del Consell d’Infants de Sant Boi s’han reunit per primera vegada de manera presencial, després de gairebé més d’un any de trobades virtuals. El plenari ha servit per compartir la feina feta al llarg d’aquest curs 2020-21 entre els diferents grups de treball. També haSigue leyendo «Celebrem el Plenari del CLI»

El CLA creix i el projecte avança!

El CLA creix i el projecte avança! Durant aquest mes de maig el Consell d’Adolescència ha acollit noves persones, concretament: la Salma, el Dani i la Marwa (representants del Centre Obert Don Bosco) l’Amal i el Riyad (representants de l’Esplai Eixida) i l’Ainhoa (representant de l’Institut Camps Blancs) Benvingudes i gràcies per implicar-vos al projecte!!! Actualment el Consell es troba presencialment unSigue leyendo «El CLA creix i el projecte avança!»

A full amb el projecte d’educació sexual!🤙🤙

Estem a full amb el projecte d’educació sexual! El dijous ens vam trobar a la Gralla de manera presencial per a començar a dissenyar els videos de l’encàrrec d’aquest any: creació de vídeos per a adolescents sobre sexualitats! L’equip d’INTUS COMUNICACIÓ: http://intus.cat/ ens està donant un cop de mà El Joan, l’Anna i l’Adrià ensSigue leyendo «A full amb el projecte d’educació sexual!🤙🤙»

Retrobada presencial!

💜💜♥️ PRIMERA TROBADA PRESENCIAL DESPRES D’UN ANY♥️💜💜 El passat dia 18 de març de 2021 ens vam trobar als jardins de Can Castells. Després d’un any de reunions virtuals necessitàvem trobar-nos en persona i posar-nos al dia! Alguns membres del CLA han deixat de participar i noves persones s’incorporaran. Vam parlar de com estàvem, queSigue leyendo «Retrobada presencial!»

#Educació Sexual per a tothom!

🗨️📢 La reunió del dijous 21 de Gener va ser la primera reunió telemàtica del CLA a 2021. Vam començar explicant la nostra experiència d’ aquestes vacances de Nadal tan peculiars marcades per la COVID-19 i després vam continuar amb la proposta d’educació sexual que estàvem treballant anteriorment. 👁️📲Vam utilitzar una pissarra virtual a laSigue leyendo «#Educació Sexual per a tothom!»

Ens veiem al gener 2021!

Ens veiem al gener 2021! El dia 3 de desembre vam fer la darrera trobada virtual. Va ser molt especial! Ens hauria agradat trobar-nos presencialment i passar una tarda juntes. A causa de les mesures per a reduir la COVID19 no podem fer-ho, per això vam fer un comiat virtual.Us compartim alguns comentaris de membres del CLA: Llarga vida al CLAEnsSigue leyendo «Ens veiem al gener 2021!»

El Consell Local d’Adolescència parla de diversitats!

El passat 12 de novembre el Consell Local d’Adolescència ens vam trobar virtualment per a conversar amb Eva del Barco, tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. L’Eva ha compartit amb nosaltres molta informació sobre els recursos que existeix a Sant Boi per a adolescents en temes de diversitat sexual, orientació de gènere, violències, etc.Sigue leyendo «El Consell Local d’Adolescència parla de diversitats!»

Bústies virtuals!

Si vols fer arribar una proposta al CLI, fes click al logo! Es posa en marxa des de la pàgina web municipal una bústia virtual per recollir propostes, idees i suggeriments dels nens i les nenes de Sant Boi. La iniciativa vol donar veu als infants i preservar el dret de participació a la ciutatSigue leyendo «Bústies virtuals!»


Sigue mi blog

Recibe el contenido nuevo directamente en tu bandeja de entrada.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Primeros pasos
A %d blogueros les gusta esto: